Labdarúgás: Taktika & Gazdaság

Labdarúgás: Taktika & Gazdaság

Elfáradt a Napoli?

Meglepő vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Bologna ellen a bajnoki címért küzdő Napoli.

2015. december 06. - Bence Laufer

Vajon fárad a csapat, amely szinte minden meccsen ugyanazzal a kezdő 11-el lép pályára? Kívülről fújható a Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Higuain, Insigne összeállítású 4-3-3-as hadrend. Lehet-e bajnoki címet nyerni 11 emberrel? Bár Sarrit igazolják eddig az eredmények, de teljesen leépítette a keret többi tagját, akik még az Európa Ligában is alig kaptak lehetőséget.

Már az Inter ellen is látszott, hogy emberelőnyben sem volt meggyőző a nápolyi alakulat, amelyben Higuainon és Insignén kívűl nem sokan jelentenek veszélyt a kapura: Hamsikból középső középpályást faragott Sarri, messze nem lő annyi gólt és nem ad annyi asszisztot, mint a korábbi években; Callejon pedig teljesen formán kívül játszik. A sérülésből visszatérő Mertens vajon hoz-e új lendületet a csapatba? Jövő hétvégén a Roma elleni rangadón kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://taktikagazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr638143330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása